Periodieke keuringen en inspecties bovenloopkranen

Voor een keuring van bovenloopkranen schakelt u ASAV Hef- en Hijstechniek B.V. in. Heeft u al een bovenloopkraan en wenst u een keuring door een betrouwbare en grondige keurmeester? Laat de keuring bovenloopkranen uitvoeren door ASAV.

Bovenloopkranen van VERLINDE bij ASAV

Bij ons vindt u bovenloopkranen van het merk VERLINDE in verschillende uitvoeringen. Zowel voor een enkelligger als voor een dubbelligger bent u bij ASAV aan het juiste adres. Bovendien kiest u gemakkelijk uit diverse opties voor uw bovenloopkranen. Zo kunnen wij onze bovenloopkranen leveren met kabelrups of vlakkabel, antislingersysteem, handbediening of afstandsbediening en nog veel meer. Desgewenst bouwen wij de bovenloopkranen voor u op maat en verzorgen we de plaatsing en periodieke keuring. Kijk bij onze projecten voor alle verschillende mogelijkheden.

Keuring bovenloopkranen laten uitvoeren? Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen of hulp nodig op het gebied van keuringen, storingen en/of onderhoud? Neem contact met ons op door ons te bellen of onderstaand formulier in de vullen. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Onze projecten